Contact en informatie

Contact met Antiquariaat Herman
Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Laat het mij weten.
Wilt u langskomend om boeken te bekijken? U bent van harte welkom. Ik maak graag met u een afspraak. 

Naam (*)
Geef een waarde voor Naam.
Adres
Postcode
Plaats
E-mail (*)
is geen geldig e-mail address.
Telefoon
Nieuwsbrief
Ongeldige invoer
Vraag / bericht (*)
Geef een waarde voor Bericht.
*) Verplicht in te vullen velden

Antiquariaat Herman
Herman Spit
Witte de Withlaan 11
5242 BG Rosmalen

Tel.: 06 - 20 58 42 55
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Inschrijving KvK onder nummer 52023044

Klantinformatie
Alle boeken zijn volledig beschreven en in goede staat tenzij anders vermeld. Kleine gebreken, zoals naam op schutblad, lichte beschadigingen die normaal zijn voor gebruikte boeken, zijn niet altijd aangegeven.
De prijzen zijn netto, incl. btw. Voor de verzending worden alleen de portokosten gerekend (dus geen administratie- of verpakkingskosten). De portokosten zijn afhankelijk van formaat en gewicht. Bij brievenbuspost vindt verzending plaats via PostNL; bij pakketpost via DHL, tenzij anders overeengekomen.
Indien Antiquariaat Herman bijzondere kosten (bijv. aangetekend verzenden of de verzekering van het boek) nodig vindt, neemt hij contact op met de koper om hierover een afspraak te maken. Deze kosten worden doorberekend.
De boeken worden geleverd tegen vooruitbetaling. Na ontvangst van de bestelling wordt een mail gestuurd met een factuur. Na ontvangst van de betaling wordt het boek vlot verstuurd. Bij bekende klanten kan evt. met factuur worden geleverd. Boeken kunnen ook worden opgehaald.
Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van Antiquariaat Herman.
Retourzending is, zonder opgave van redenen, mogelijk binnen 7 dagen na ontvangst. Het risico is voor de afzender. Een voorafgaand bericht wordt op prijs gesteld. Antiquariaat Herman restitueert het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten).